hell yeaah !


new moon ikväll släpps trailerna på MMA !


good girls go bad


jag tittar på providence, men det är reklam

nya filen med alex pettyfer



din brorsa !! haha


jag vet att jag tjatar, men jag längtar så sjukt mycket


jag diggar't


dream about it, even if it's the biggest thing in the world

MyHotComments.com

allt suger

-

Igår & Idag har inte jag vart i skolan, jag har vart sjuk :( det suger. Just nu tittar jag på MTV i väntan på att Jay Leno ska börja :), jag älskar det. Jag upptäckte nyss att P!nks låt Sober är inspelad i Stockholm, man ser det i början om man tittar noga. Nej nu ska jag titta på TSWJL, men jag skriver kanske lite senare. Idag fyller min syster år så vi ska fira henne genom att åka till Hard Rock och äta middag :) hihi. 


♥   ♥   ♥

jag ljög, det här är min favvis :O


favoritlåt just nu



jag orkar inte skriva vad som har hänt i helgen :P fråga om ni vill veta istället ;)



knock you down


TGI Friday

-

Idag är det äntligen fredag. 
Gårdagen var inte rolig, hoppas att det blir bättre idag. Jag ahr inte gjort någonting idag, förutom att jag har passat min lillasyster Jill. Nej nu finns det inget mer att skriva. Ska dra ut till Estefania och Ruth nu. 

♥  ♥  ♥

jag har dom alla

yeeaah, it's true. I've got them all

torsdag

-

Igår på kvällen drog jag till Sophie, min storasyster. Vi gjorde nada, och då menar jag verkligen nada. Vi satt typ inne på youtube och kollade på tv, hehe jag kom hem vid tolv och kollade på CSI:NY.

Idag gick jag upp typ kvart i nio, jag va ganska trött men jag var tvungen att ta mig samman, hehe.
Skansen ägde verkligen idag ! Men vi tror att en säl dog, alltså det är svårt att förklara men helt plötsligt så bara sjunker ena sälen ner till botten och den ligger där nere helt stilla och den kom typ aldrig upp igen !!!! Vi drog efter tio minuter och då hade den inte rört en fena, helt stört. Sen så drog vi och åt kebab :), efter det åkte vi hem. Jag kom väl hem vid fyra och då gick jag hem till Estefania och va med henne och Ruth, sen kom Josephine och då drog Ruth, hehe lite krångligt jag vet. Ikväll så ska jag va med Estefania, jag vet inte riktigt vad vi ska göra, , vi ska väl va med massa andra, kanske dra in till stan eller något. Aja, nej nu ska jag dra.

♥   ♥   ♥

taylor lautner, omg vilken snubbe


bli medlemmar, det är asnajjs :O

Gratis

father of the bride


lyssna och njut


jag hade glömt hur mycket jag älskar den här låten


halvdag

-
Idag har jag haft halvdag i skolan :). Det var ganska najjs , men jag förstod faktiskt inte varför vi ens behövde komma till skolan för, jag började liksom tio och slutade tjugo i tolv, hel onödigt som sagt. Nu är jag hemma och har just hittat min gamla MP3 med massa gamla låtar som jag ska lyssna på :) undrar om någon låt är kopplad till minnen, jaja vi får väl se :) hehe.
Imorgon ska jag till skansen :) wiiee, med min pappa, lillebror och farmor. Det ska bli skitmysigt, sen på kvällen ska jag hem till mamma och då ska jag väl träffa Estefania. Det är lite jobbigt att bo varannan vecka, men det är värt det. Annars får jag bara vara hemma hos mamma varannan helg eftersom skolan ligger en timme bort med bussen :( och fem minuter bort hos pappa :P. Jäkla pappa som flyttade från Waxholm.

Nej, nu ska jag groova till musiken, hahah jag fattar verkligen inte varför jag skrev så nyss ;)


♥ ♥ ♥



förbannad

-

Det spelar ingen roll om ni hatar Miley, snälla svara ärligt nu. Ni kan ju inte hålla med om att hon är tjock !?
Jag blir skitförbannad när jag ser sån här, varför tror ni barn har ätstörningar, jo alla tror det är snyggt att va lika smala som Kate Moss! NEJ NEJ NEJ !!!! Jag är fan lika stor som globen om hon är tjock.
Herregud, vart fan är världen påväg, dom som har skrivit det här på sina bloggar och hemsidor måste seriöst hata miley, hon är ju jättevacker, om miley är tjock är ju kim kardashian och beyoncé stora valar. Alltså jag förstår inte vad grejen är med att klaga på kändisar, om jag gick fram till någon på stan och ba; fan vad tjock du är då skulle man ju seriöst få näsbenet knäckt !! Jag blir förbannad, vilken kille skulle inte vilja ha Miley liksom, och vilka tjejer skulle inte vilja ha hennes kropp ! Man blir ju chockad, klaga på översminkade tolvåringar istället !





   

♥   ♥   ♥

oh lord !


you belong with me


20 Maj

-

Idag har dagen varit hemsk, jag började åtta imorse :( brukar aldrig börja så tidigt men vi hade nationella prov i matteA.
Provet va ganska svårt men jag kommer nog få g hoppas jag, jag missade förra provet så jag var tvungen att tjäna ihop minst 19 poäng på det hä provet för att få g, det var ganska stressande. Sen efter det hade vi samhällskunskap och svenska, typ dom mest uttråkande lektionerna någonsin, jag somnade nästan. Sen var det äntligen lunch men eftersom jag hittade hår i min mat så ville jag inte äta precis :(. Efter lunch var det dags för debatt, och fan vad jag och Tarja hade kul, vi skrattade nästan så vi kissade på oss, haha. Min sjuka humor går inte att förklara x) hehe. Nu är jag hemma, har typ precis hämtat Anton från fritids och ätit lite mellanmål.

Ikväll ska jag med Anna och Sandra och titta på några framträdanden i den lokala teatern :) det ska bli skitmysigt. Hoppas dom är duktiga !

♥ ♥ ♥

-


gud vad jag längtar !!!! btw, alla som ska se dom den 30 oktober kan ju kommentera :)

det här är iallafall dagens sound


det är fan lite pinsamt att jag diggar den här ..


taha, fan vad jag älskar eurovision


alla tjatar, men vad ska man göra när man väl fallit


ny blogg ?

-

Jaa, jag vet, jag sa att jag aldrig mer skulle blogga, men vad ska man göra när man kommer hem från skolan och allt suger och man vill säga något men ingen är hemma ?

Nej, jag pratar inte för mig själv, det var därför jag skaffade blogg igen, hur många bloggar har jag haft ? Typ tjugo men who cares ? Den här bloggen är typ bara för mig, eller alltså folk får ju läsa den men jag bryr mig inte om vad ni tycker, jag har inte ens berättat för vännerna att jag har en ny blogg, jag tycker det inte är så märkvädrigt med bloggar längre. Det är som att typ gå in på H&M och köpa en ny tröja, man berättar det inte alltid. Så är det med min blogg, det är som en ny tröja som ingen vet att jag har köpt, så punkt slut. Hehe, nej nu ska jag ändra design, den här ser rent utsagt förjävlig ut !